La combinació del periodisme i les falles

23 marzo, 2015 María Moragues Alandete Comments Off

Una de les meues passions són les falles. Qui em conegueu sabeu que des de ben xicoteta, els meus  pares, iaios, tios, cosins i germana m’ensenyaren a estimar la festa. D’ells vaig aprendre a sentir l’olor  a pólvora com un signe d’identitat. Les bandes de música com la millor melodia de la meua vida. I vaig  comprendre la dificultat i esforç necessari per plantar un monument cada any. Hui hem senc  orgullosa d’haver aprés tot açò i molt més.

Una de les meues altres passions és el periodisme. No comprendria la meua vida sense escriure o  parlar. Sóc d’eixes persones que viuen per informar, per saber, per escoltar i el que més difícil  comprendre. I a dia de hui tinc la sort de guanyar-me la vida fent el que més m’agrada.

I si aquestes dos passions s’uniren? Encara que no ho cregau és possible. Ho és gràcies a la proposta  de Telmo Gadea. Si el diumenge guanyem, podré escriure i informar sobre tots els temes relacionats amb les Falles de Gandia i la Federació de Falles. Aportaré el millor de mi, els meus coneixements en aquesta matèria i sobretot la meua il·lusió. Formaré part d’un gran grup de professionals, formats i preparats. On te cabuda la gent més experimentada i els fallers joves i amb ganes de treballar. La candidatura de Telmo Gadea busca innovar i millorar tots els aspectes fallers. Les nostres propostes són clares i amb fundament. I allí estaré jo, donant el millor de mi perquè les falles i el periodisme són la meua passió.

Espere que aquest somni no acabe mai, que aquesta combinació perfecta dure 4 o 20 anys. Per què em senc orgullosa de formar part d’aquest gran equip.

Gràcies Telmo Gadea per confiar en mi i en totes les grans persones que formen aquesta candidatura. De segur valdrà la pena.